Afgelopen vrijdag, 29 september 2006, werd in het museum voor Communicatie in Den Haag de prijzen uitgereikt van Thinkquest Docent en student. De hoofdprijs is gegaan naar de website “DNA en erfelijkheid“.

Uit het persbericht van Thinkquest:

“De winnende website is gemaakt om leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs op een speelse en duidelijke manier kennis te laten maken met DNA en erfelijkheid. “Daar zijn ze heel goed in geslaagd”, aldus vakjuryvoorzitter Annet Kil-Albersen, voorzitter van Stichting Beroepskwaliteit Leraren (SBL). “De site is prachtig vormgegeven en de navigatie werkt erg prettig. De opbouw, interactie en extra’s (animaties, DNA-spel) zorgen ervoor dat je lang op de site blijft.” De vakjury bestaat uit deskundigen op het gebied van ict en onderwijs.”

Studenten van de Hogeschool Domstad zijn ook in de prijzen gevallen. Jammergenoeg niet met hoofdprijzen maar wel met leuke didactiekprijzen.

Op de foto Kim Houtzager en Don Zuiderman. Ze mochten voor hun team de prijzen in ontvangst nemen. Hartelijk gefeliciteerd.