Vandaag ontving ik een mail van de burgemeester van Amersfoort. Of ik wilde meebeslissen over de smaakt van een bepaald koekje. Wat is er aan de hand? Amersfoort bestaat volgend jaar 750 jaar en dat moet gevierd worden. Dus vroegen ze mij of ik een recept voor een koekje uit wilde kiezen.

Hè?

Nu ja. Ik kreeg via mijn hyvespagina (ook aangesloten bij de Amersfoort-hyves) een mail van de burgemeester van Amersfoort met de volgende tekst:

Beste Hyves-vriend!

Niet elke dag stuur ik een bericht via mijn Hyves, maar vandaag heb ik een leuke reden. Ik wil je vragen om mij te helpen een nieuw koekje uit te kiezen: ‘t Lieve Vrouwtje!

Bakkerij Van der Meer wil speciaal voor de 750ste verjaardag van Amersfoort dit nieuwe koekje maken. De bakkerij is één van de vele bedrijven, organisaties en vrijwilligers die meewerken aan het feestjaar.

Bakker Van der Meer heeft drie recepten ontwikkeld en hij heeft mij gevraagd op dinsdagmiddag 21 oktober om 16.15 uur de koekjes te proeven en te bepalen welke het lekkerste is. Maar misschien heb ik wel een hele andere smaak dan andere Amersfoorters. Daarom zoek ik zo’n dertig Hyves-vrienden om mij te helpen met kiezen! Proef je mee?

Meer informatie? Klik dan hier.

Stuur een privéberichtje naar mijn Hyves of een mailtje aan burgemeester@amersfoort.nl om je op te geven. Dan hoor je ook wáár we de koekjes gaan proeven.

Bedankt en hartelijke groet!

Burgemeester Albertine Van Vliet-Kuiper

Dit noem ik typisch Amersfoort. Erg grappig. Of ik mee doe met het proeven? Laat ik daar nog eens een nachtje over slapen.

Ook wel eens een mailtje gekregen van je burgemeester via hyves?