Met zoveel nieuws over lipdub video’s leek het me aardig om een lipdubwedstrijd te organiseren. Daarom eerst maar eens gekeken of er al zoiets bestond en jawel hoor: op de website ibeatyou.com kun je al behoorlijk wat lipdubwedstrijden vinden. Ik zal een aantal categorieën hieronder opnemen.

Face only lipdub

best FACEONLY lipdub – Find competitions at ibeatyou

Christmas lipdub

Opposite Sex lipdub

Best 90’s lipdub

Best 90’s Lip Dub – Find competitions at ibeatyou

Er zijn dus al aardig wat competities gestart rondom een lipdub en de website ibeatyou.com geeft hier aardige mogelijkheden voor. Of ik zelf nu nog zoiets helemaal ga opzetten, betwijfel ik eventje. Op ibeatyou.com kom je trouwens de vreemdste competities tegen.

Tot slot.

De leukste lipdub vind ik toch nog steeds die van basisschool Dr Boschschool.

Op WikiKids heb ik hierover een artikeltje aangemaakt aangezien die nog niet bestond.