Voor WikiKids willen we ook een WikiKidsAtlas maken: een beschrijving van alle plaatsen in Nederland. Er is momenteel een portaal in ontwikkeling waarop we leerlingen handreikingen geven voor het beschrijven van hun plaats. Het is nog niet af (en je wordt van harte uitgenodigd mee te doen). Maar ik noem het hier al omdat op de BETT-reis we aan de deelnemers tijdens de rondetafelgesprekken ook een pagina hebben gepresenteerd. Dit is de Londenpagina. De uitdaging was om een bijdrage te leveren aan deze pagina gedurende de studiereis. Tot nu toe is dat nog niet gebeurd maar dit was voor mezelf wel een leuke aanleiding om aan de Londenpagina te werken. Daar heb ik mijn zaterdag aan besteed: foto’s maken in Londen van de bezienswaardigheden.
Wat me interessant leek was of het een interessant resultaat zou geven als ik de gemaakte foto’s zou geotaggen met Google Earth en picasa. Dat kun je nu zelf bekijken in het artikel. Ik ben benieuwd.