Zo, dat heb ik maar weer even mooi gedaan. Vanavond was de eerste echte uitzending die ik heb gehouden met Operator11. Ik was gelukkig niet alleen in de studio. Samen met Wilfred Rubens en Jeroen van Beijnen hebben we het gehad over de SURF Onderwijsdagen van 2007, hebben we teruggeblikt op de OWD van vorig jaar en hebben we het gehad over het bloggen zelf. Ook het Edublogdiner is nog voorbijgekomen.
Ik merk dat de kracht van Operator11 voor mij nu vooral zit in het laten horen van verschillende meningen. De afwisseling tussen de verschillende sprekers, spreekt me vooral aan. Ik ben benieuwd of er nog andere mogelijkheden zijn om de inhoud vorm te geven. Misschien een soort lagerhuis?
Technisch gezien ging er dit keer weinig mis. Nu ja, met Operator11 zelf dan. Met mijn computer was dat iets minder het geval. Het openen van het weblog van de OWD2006 vorig jaar zorgde ervoor dat Internet Explorer er uit knalde. Ik heb daarom snel een tweede sessie opgezet. Daarna ging het prima. Ik merk nu na afloop wel dat mijn geluid veel te hard stond. Daar moet ik de volgende keer op letten.
Als ik naar mijn eigen stem luister dan merk ik dat ik nog veel uhh zeg en waarom doe ik toch zo raar met mijn ademhaling (ik zuig op een of andere manier extra veel lucht naar binnen). Moet ik ook eens mee ophouden.
Als iemand anders de uitzending nog beluistert en tips heeft ter verbetering dan hoor ik dat graag.