Ik blijf graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Google Earth. Ik volg daarom ook verschillende blogs die er over schrijven. Zo lees ik GEB, Ogle Earth, Digitally Distributed Environments, Google Earth Hacks, Google Earth Lessons Blog, Google Earth Library, Google LatLon, Google Macblog, Google Maps Mania, Nederkaart en sinds kort ook Google Earth Design.
Naast deze blogs laat ik ook nog een keer Google zelf voor mij zoeken. Na een tip van Erno Mijland gebruik ik ook Google Alert. Daarmee krijg ik per dag een mail binnen met zoekresultaten over Google Earth. Dus steeds als er iets nieuws op internet komt te staan krijg ik daar een mailtje over binnen. Krijg nu binnen van Nederlandse sites. Misschien dat ik dit nog verander in alle sites (kan vast).
En naast deze manieren heb ik sinds gisteren bedacht dat ik twitter ook voor mij kan laten zoeken. Via de search optie kan ik de nieuwste berichten over Google Earth binnen laten komen. Heel handig.
Zijn er nog meer manieren om op de hoogte te blijven? Dan hoor ik het graag.