Deze week kreeg ik de volgende mail in mijn inbox:

Beste studenten en medewerkers,

De tsunami op tweede kerstdag 2004 heeft het onderwijs in het Indonesische Atjeh volledig ontwricht. Docenten en studenten van Hogeschool Domstad reizen in mei samen met andere leerkrachten van de KSU af naar het tsunamigebied. Met workshops dragen we bij aan de wederopbouw van het onderwijs. Om deze workshops te sponsoren, vragen we jullie hulp:

Hoe?: Geef je op voor de sponsorloop!
Wanneer?: 16 april 2009 13.45 uur
Waar?: Rondje langs water Leidsekade van brug tot brug (zie kaartj beneden waar dat is)
Voor wie?: Iedereen die het leuk vindt om zijn beste beentje voor te zetten:door mee te rennen of door aan te moedigen
Wat?: Zoveel mogelijk rondjes in 30 minuten lopen (eventueel kruipend ;-)).

Voor ieder rondje haal je geld op d.m.v. mensen die je willen sponsoren.

(…)
Groeten,
Sjoerd en Sonja

Ik ga hier dus aan meedoen. Maar alleen als ik genoeg sponsoren hiervoor kan vinden. Daarom aan jullie de vraag: Wie sponsort mij? Als je me wilt sponsoren, reageer dan en geef aan voor hoeveel je me wilt sponsoren. Ik wil minimaal 10 sponsoren aandragen. Meer is altijd beter, voor minder doe ik het niet (ga ik niet rennen dus).

Van de dag zelf zullen opnames gemaakt worden zodat duidelijk is hoeveel rondjes ik heb gelopen.