Het Kidsportaal van WikiKids is nog toegankelijker en helderder beschreven. Alle informatie die je nodig hebt vind je bij elkaar. Hij is nu helemaal ingericht op de gebruiker die nog weinig tot geen ervaring heeft op WikiKids. Tegelijkertijd biedt het genoeg uitdaging voor kinderen die al meer aan kunnen. Het Kidsportaal is onderverdeeld in de volgende kopjes:

  • Hoe begin ik met een nieuw artikel?
  • Hoe maak ik mijn artikel op?
  • Welke teksten en plaatjes mag ik gebruiken?
  • Mag ik iets overnemen van een andere website?
  • De regels van WikiKids.

In de komende tijd werken we ook nog het Onderwijsportaal bij en zorgen we voor presentaties die leraren in de klas kunnen gebruiken. Ook maken we nog werkboekjes voor leerlingen en lesbrieven. Daarmee wordt het nog gemakkelijker WikiKids in de klas in te zetten.