Net een klein animatiefilmpje gemaakt. Had al een tijd geleden een keer foto’s gemaakt van een spaarvarken. Die foto’s had ik toen bewerkt in Paint Shop Pro (achtergrond er uit gehaald). Nu heb ik de foto’s in Windows MovieMaker gezet en verschillende keren versneld. Van de website findsounds heb ik een geluidje gedownload en dat eronder gezet. Hieronder het resultaat. Beetje flauw en primitief geef ik toe maar wilde eens kijken hoe snel ik dit in elkaar kon zetten. Ben er (afgezien van de foto’s die ik al tijden geleden heb gemaakt) niet meer dan 10 minuten mee bezig geweest. Net geüpload (duurt nog wel weer tien minuten) en daarna ge-embed (of ingesloten) op mijn weblog. Een activiteit die dus prima in een les is uit te voeren.Nu, hopelijk een volgende keer een iets mooiere animatie. Ben benieuwd hoeveel tijd dat gaat kosten dan.