Een van de activiteiten van ICT op school is de Kennisrotonde. Een van de projecten die bij de kennisrotonde is aangevraagd gaat over Google Earth (GE). Bij dit project ben ik nu ook betrokken. Erg leuk. De Hogeschool Domstad heeft de algemene projectleiding voor dit project gekregen. Samen met de scholen gaan we nadenken over de implementatie van GE in de aardrijkskunde- en geschiedenismethode. Meer over dit onderwerp kun je op de website van ICT op school lezen. De betrokken scholen bij dit project zijn de Piusschool uit Abcoude, de obs Piet Mondriaan, ook uit Abcoude en de Basisschool Watergraafsmeerse School Vereniging uit Amsterdam.
Voor de start van het project vanmiddag leek het me leuk om alvast deze posting te plaatsen: Alle deelnemers in beeld. Het is een kmz-bestand en hier heb je Google Earth voor nodig om het te openen.
Als er mensen zijn die spontaan ideeën krijgen bij dit project dan hoor ik die hier graag. Als het goed is zal er ook een aparte weblog voor dit project worden aangemaakt. Als het adres hiervan bekend is, zal ik die hier natuurlijk ook vermelden.