Bijna alle studenten van Hogeschool Domstad werken dit jaar met Natschool. Wij hebben dit omgedoopt tot DomstadNet. In DomstadNet verzamelen studenten hun werk in hun portfolio en stellen voor hun assessment een assessmentdossier samen. De structuur van het portfolio is de leeswijzer zoals die al eens eerder besproken heb.
Dit jaar geef ik de studenten ook nog een document waarin ik tips geef over hoe ze het beste hun assessmentdossier samen kunnen stellen. Het komt neer op tips die ook gebruikt worden voor schrijven voor het web. In het onderstaande document zie je de tips staan. Ik ben benieuwd of anderen ook dit soort tips/ richtlijnen gebruiken. Ik ben natuurlijk vooral benieuwd naar tips die ik mijn studenten nog niet heb meegegeven. Of vinden jullie dit soort tips helemaal niet handig?