Vorige week viel deze mail op mijn digitale deurmat over IPON2008. Lijkt me interessant om naar toe te gaan.


BIJ DE LES!
E-learning neemt een hoge vlucht in alle richtingen. Uitgevers digitaliseren razendsnel hun lesmateriaal. Het fenomeen “afstandsleren’ en ‘multimedia educatie’ wordt alom geïntroduceerd. De modernste technologieën dringen zich op aan de verschillende manieren van lesgeven. De ontwikkelingen gaan snel. Scholen en instellingen maken zich op voor een indrukwekkende inhaalslag. Meer dan ooit is het van belang om zeer goed geïnformeerd te zijn.

IPON 2008.
Wilt u bij de les blijven? Dan is IPON2008 uw onmisbare informatieplatform en inspiratiebron. IPON2008 richt zich met name op interactiviteit en een heldere, praktische overdracht van kennis en informatie. De basis wordt gevormd door een omvangrijk programma met activiteiten, presentaties, demonstraties, panelsessies, workshops, testlabs en seminars die gericht zijn op schoolvakken en het curriculum. Behandelde onderwerpen zullen u vast en zeker aanspreken en het denken en doen ten aanzien van ‘digitaal onderwijs’ zullen ongetwijfeld definitief veranderen! Een bezoek aan het congres geeft recht op een bijscholingscertificaat.

Overtuigd dat u dit evenement niet mag missen?

IPON2008 vindt plaats op woensdag 23 en donderdag 24 januari 2008 in Hal 5 en het Mediaplaza van de Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden zijn dagelijks van 9.30 uur tot 17.30 uur. Toegang is gratis bij voorinschrijving! Kijk voor meer informatie of inschrijving op: www.IPONONLINE.nl

Met vriendelijke groet,

Martin P. Smelt
Namens het ICT platform Onderwijs Nederland IPON