In deze periode zijn de tweedejaars studenten van Hogeschool Domstad bezig met het thema “Vakoverstijgend werken”. Onderdeel van dit thema is ook ICT. En net zoals in de vorige periode (waarin signaleren en analyseren van verschillen centraal stond) stel ik voor de studenten ook deze keer weer een document samen waarin ze alle benodigde informatie kunnen vinden. Ik ben nu bezig met het beschrijven van de mogelijkheden van de wiki. Een onderdeel van de beschrijving is ook het geven van voorbeelden. Natuurlijk noem ik WikiKids maar ben ik ook nog op zoek gegaan naar andere wiki’s. Een mooi overzicht vond ik bij wikispaces: Educational wiki’s. Meer dan 80 educatieve wiki’s vanover de hele wereld. Een mooie bron om in te grasduinen.

Als het document helemaal klaar is zal ik het ook op mijn weblog publiceren.