Vandaag heb ik de earthquest Geheim agent bijgewerkt. Alle wachtwoorden heb ik nu op een andere manier in de opdracht ingevoegd. Tot nu toe kreeg je een promptscherm in beeld waarin je het wachtwoord van een missie moest invullen. Dat leverde bij sommigen problemen op omdat pop-ups geblokkeerd werden. Nu heb ik met behulp van het programma HTML-password Lock nieuwe pagina’s met wachtwoorden aangemaakt. Voordeel bovendien van dit programma is dat ik meerdere varianten van een wachtwoord kan opgeven. Dus als iemand een schrijffout maakt (geen hoofddletter of trema’s) dan kun je toch verder.
Zelf heb ik het al getest maar ik ben benieuwd of anderen ook zonder problemen door de opdrachten rollen. Dus: wie de uitdaging aan wil…Ik hoor graag of er nog problemen zijn. En anders hoor ik graag of je de puzzels hebt kunnen oplossen.